Jdi na obsah Jdi na menu

Návody a video návody

Jste nadšené do háčkování jako já? Hledáte často návody a inspiraci? Potom jste správně zde na mých stránkách, kde se s vámi pravidelně a s radostí dělím o návody na háčkované výrobky.

Vybírat můžete ze spousty návodů a další přibývají. Pokud by vám nějaký chyběl, napište a já určitě brzy požadovaný návod sestavím.

K psaným návodům připravuji podrobné video návody, zpracované podrobně krok za krokem od prvního oka po zastřižení příze :) tak, aby jim porozuměli i začátečníci a snažím se přidat vždy i něco navíc, aby si z nich odnesli něco nového i zkušenější.

 

Tyto návody jsou veřejné a ZDARMA pro všechny :)

Nastavte si odběr videí právě zde:  

subscribe-bell-icon.jpeg

 

 

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám vaše díla vydařila. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Pokud se vám některý příspěvek a návod líbil, nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návody a velikosti jsou zpracované pro daný projekt, pro uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.
♥♥

 

 

Rubriky