Jdi na obsah Jdi na menu

Prázdninové háčkování a výlet za novými klubíčky. Srpnové novinky a inspirace.

1. 8. 2023

Krásný den všem!

Vítejte na mém blogu a také u nové měsíční reportáže na měsíc srpen.

img_0950.jpeg

Stejně jako každý měsíc, i v srpnu jsem tu opět s novou inspirací z návštěvy mého oblíbeného obchůdku Vlnika. Tentokrát jsem využila prázdninového období a udělala jsem si výlet do prodejny v Jindřichově Hradci, kde jsem se setkala i s paní majitelkou, paní Ivanou Albrechtovou a jejím manželem panem Arnoštem. Paní Ivana má můj velký obdiv s jakým nasazením se věnuje své práci, péči o zákazníky i o své zaměstnance a samozřejmě o svoje obchody, které jsou vždy bohatě zásobené a také tam pokaždé objevíte něco nového. Ať si člověk nakoupí nebo se zajde poradit a nebo se je pokochá tím množstvím měkkého zboží, tak je to radost do obchůdku zavítat.

img_1005.jpeg

Na toto milé, příjemné a inspirativní setkání budu určitě dlouho vzpomínat a čerpat z novinek, které jsem objevila nejen na báječně zásobené prodejně v Jindřichově Hradci, ale také v nedalekém skladu.

img_1016.jpeg

Dostalo se mi to privilegium prošmejdit sklad a nebudu prozrazovat příliš, spoustu novinek se chystá na podzim a na zimu a já a i vy se máme opravdu na co těšit.

Budou to nejen nové příze, ale spousta doplňků a vychytávek, které se mohou při háčkování a pletení hodit. 

Přiznám se, že tentokrát jsem nepořizovala nové příze, kromě příze Xena, která mi chyběla a potřebovala jsem klubíčko na háčkování utra-crop-topu. Návod na tento netradiční svetr bude v průběhu srpna, abyste jej mohli využít na podzimní čas. Asi ten typ moderního svetříku s extra dlouhými rukávy a extra krátkým tělem, které vám nezakryje ani prsa znáte a vaše slečny ho NUTNĚ musí mít na novou školní sezonu.

Rozhodla jsem se, že musím spotřebovat příze, které se mi doma nahromadili, abych měla místo na nová klubíčka pro podzimní a zimní háčkování. Ono je sice léto v plném proudu a možná i vás trochu trápí vysoké teploty, ale už je čas přemýšlet nad tím, že přijdou chladné dny a opět tu bude čas na háčkované vestičky, kardigany, čepice a čelenky.

img_0984.jpeg

A také začne opět škola a dětem se budou hodit nejen věci na sebe, ale také další doplňky, pomůcky, tašky a batůžky - a proč ne ty háčkované.

V prodejně si ukážeme od všeho kousek, od klasických přízí, které jsou ve stálé nabídce, přes netradiční a zajímavé příze. A jak už je u Vlniky zvykem, je zde spoustu již uháčkovaných a upletených věcí na sebe, hračky a doplňky - ty slouží nejen jako super inspirace, ale i jako pěkný dárek.

img_1002.jpeg

A na cestu do vlaku jsem si - jak jinak, že? - vzala klubíčko příze Tony, ze které háčkuji jednoduchou vestičku z klasických granny čtverců. A co myslíte?

img_1022.jpeg

Klubíčko mi došlo už na cestě z Prahy do Jindřichova Hradce. 

img_0990.jpeg

 

Víte, jaké jsou nejsledovanější návody v posledních dnech? TOP návody v létě jsou háčkované klobouky, tak si ukážeme, ty o které se zajímáte nejvíce. Uháčkovat skvělý letní klobouk, který perfektně padne a krásně drží tvar je rychlé a snadné! Zařadila jsem nově návod na klobouk z papírové příze, doufám, že vám udělal radost. 

Mám od vás několik témat, o které jste si psali, že by vás zajímaly a postupně zařadím do návodů. Pokud byste měli jakékoliv nápady a doporučení, neváhejte a určitě mi napište!

A jak už také dobře víte, jsou pro vás připravené dárky! Klubíčka přízí od Vlniky na vyzkoušení zdarma.Tentokrát vám klubíčka nachystala přímo paní Albrechtová a já věřím, že vám udělají radost. 

Neváhejte, mrkněte na reportáž a napište do komentáře pod video, jaké máte zkušenosti s prezentovanými přízemi nebo kterou přízi byste rádi vyzkoušeli a co byste uháčkovali nebo jaké barvy byste zvolili a na jaký model máte v plánu.

img_0972.jpeg

Těším se na všechny vaše reakce a komentáře, vždy mě svými reakcemi potěšíte a uděláte radost!

A také je důležité se vzájemně inspirovat a motivovat a tento prostor v rámci měsíční reportáže a vybraného tématu je myslím skvělá příležitost, jak se podělit se všema nadšenýma šikulkama.

Nezapomeňte sledovat moji facebookovou stránku, kde zjistíte, kdo dostane dáreček, klubíčko na vyzkoušení.

Zde https://www.facebook.com/nebeskacreative​

subscribe-bell-icon.jpeg

 

A pořád je tu tolik báječných klubíček, které bych ráda vyzkoušela!
Tak zase příště... Budu se těšit za měsíc s další reportáží.

 

Děkuji za pozornost. Neváhejte psát komentáře přímo pod video reportáž během celého měsíce, podělte se s námi o vaše názory a zkušenost.

Nezapomeňte sledovat moji facebookovou stránku, kde zjistíte, kdo dostane dáreček, klubíčko na vyzkoušení.

Zde https://www.facebook.com/nebeskacreative​

 

Nemáte nyní čas sledovat video reportáž
Připněte si článek na vaši nástěnku na Pinterestu a vraťte se k ní později.


O klubíčka si můžete psát celý měsíc!

A během následujících týdnů se s prezentovanými přízemi budete setkávat v mých video návodech. 

 

pin-it-for-later-logo-1.jpeg

vlnika_srpen_yout-cz.jpg

 

TIPY NA MÁTE OTÁZKY? BUĎME V KONTAKTU - PŘIDEJTE SE K MOJÍ Facebook Skupince!

Doufám, že jsou pro vás články v mém blogu užitečné. Pokud máte jakékoliv další doplňující otázky, připomínky nebo komentáře, neváhejte se připojit k mé skupince na FACEBOOK. Tato skupinka je vytvořená ke sdílení příspěvků, obrázků, fotografií, pokládání otázek, vkládání komentářů a myslím, že si tak můžeme všichni vzájemně pomoci, pokud si nevíme rady. 

A zde jsou slibované návody na háčkované klobouky:

A co nás čeká dál? 

Uložte si tento návod. Připněte si návod na vaši nástěnku na Pinterestu a můžete se k němu kdykoliv vrátit. 

Ponechte komentář: Velice si vážím vaší zpětné vazby a každý komentář mě potěší. Napište mi, jak se vám návod a video návod líbil. 

Sdílejte příspěvek na sociálních sítích Instagram a Facebook: Pokud si uháčkujete projekt podle mého návodu, nezapomeňte se pochlubit vaším dílem a sdílet s ostatními, označte váš příspěvek tagem @sonanebeska.

Moc se těším, až mi ukážete, jak se vám háčkování povedlo! 

Zajímají vás další podobná videa? Nestihli jste předchozí reportáže z obchodu? Chcete načerpat inspiraci a podívat se na nová klubíčka? Zde je pro vás připravený playlist, kde si jistě vyberete! 

Háčkovaní - tipy, inspirace, soutěže a zábava

DALŠÍ NÁVODY!
Zajímají vás další návody ZDARMA? Co třeba návody na letní šaty a nebo na krásnou tuniku?
V mé kolekci háčkovaných návodů naleznete tyto návody zdarma a doplněné video návody. Podívejte se na tyto oblíbené:

Také tak rádi háčkujete kabelky či tašky? Co si doplnit letní outfit pohodovou taškou? Možná vás zaujme některý těchto návodů  ❤️

A pokud zkoušíte háčkování ze čtverců, zde je pár ukázek na čtvercové vzory:

 

♥♥♥

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám dílo vydařilo. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Líbil se vám tento příspěvek a návod? Nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších video návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návod a velikost je zpracován pro výše uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.

♥♥♥