Jdi na obsah Jdi na menu

Jaro přináší spoustu nových nápadů

13. 4. 2021

Jaro přináší spoustu nových nápadů a také návodů pro vás.

Asi podobně jako vy, mám v hlavě plno nápadů a na háčku hned několik rozpracovaných věcí a nejradši bych k nim přidávala další a další. 

Jaro je tady a brzy se překulí do léta, moc se na to těším a v průběhu následujících týdnů se můžete i vy těšit na moje novinky: sukýnky, šatičky, topíky, jarní kardigan, letní pončo, klouboučky a samozřejmě nějaké ty doplňky a drobnosti, které nesmí chybět.

Ráda bych se s vámi zatím podělila o několik z nich.

Úplně a zcela upřímně mě uchvátila příze Alize Puffy More - pletu z ní (bez jehlic a háčku), jen rukama, báječný měkoučký nadýchaný obal na pyžamko pro milovníky kočiček. Jde to skvěle od ruky a mohu jen doporučit: 

img_6832.jpeg

alize-puffy-8.jpg

Pro slečny a pro dámy mám na háčku sukýnku z akrylové příze Cilka, která má úžasnou škálu barevných přízi, které jsou lehoučké, s leskem a díky řetízkovému zpracování na ní krásně vyniká vzoreček. Vybrala jsem pro sukýnku jednoduchý vzorek z véček. 

img_4249.jpeg

 

img_4177.jpeg

 

A pro víly a malé slečny chystám letní šatičky z Duhové víly - barevné duhové kombinace si okamžitě zamilujete! Asi není třeba nic dodávat - na vzorek jsem použila vzoreček s kytičkama. Vzorek se automaticky rozšiřuje a tak je sukýnka šatů krásně točivá. Už se těším až si je moje malá víla neteřinka oblékne. 

img_6738.jpeg

img_6739.jpeg

img_6892.jpeg

Na dovolenou si plánuji přibalit letní šál nebo pončo - vybrala jsem pro něj přízi Margarita! Zamilovala jsem si její úžasné barevné přechody - v této modré úplně vidím večerní vlny moře :) Příze je o něco silnější, proto jsem použila větší háček a myslím, že takové nadýchané pončo pro letní večery bude úplně super:

img_4274.jpeg

Příze můžete pořídit v mém oblíbeném e-shopu: 

00-logo-vyr--ezane---s-ochrannou-zna--mkou.jpg

 

K odběru návodů se můžete přihlásit zde, jsou veřejné a ZDARMA pro všechny :)

subscribe-bell-icon.jpeg

Krásné jarní dny a příjemné háčkování!

Vaše Soňa

♥♥♥