Jdi na obsah Jdi na menu

Šála za hodinku z volánkové příze a dárek pro vás

21. 1. 2023

Krásný den všem!

Opět jsem zvědavě pokukovala po vystavených přízích v prodejně Vlnika a narazila jsem na nádherné a úžasně vybarvené volánové příze.

ruffled-scarf_post_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Už jste o nich slyšeli? Já zatím většinou jen v souvislosti s háčkovanými šálami a šálkami. Ale možností a nápadů je neuvěřitelné množství. Tyto příze jsou jen a jen o vaší fantazii a kreativitě. Když se zamyslíte hned vás napadá, že z volánkových přízí by byla skvělá romantická volánková sukně nebo letní šaty, ale i báječná tunika nebo tričko, také lehoučký přehoz na plavky, ale i vesta, pončo, velký šál a také kabelky a dárkové sáčky...

sni--mek-obrazovky-2023-01-18-v--9.28.41.jpeg

Dnes vám tedy přináším video reportáž o volánových přízích, které mě zaujaly a jak si snadno a rychle vyrobit šálku. Věřte, že šálu si snadno vyrobí i úplní začátečníci, můžete nechat i vaše děti nebo vnoučata. A nemusíte mít ani háček - z volánkových přízí lze plést i na rukou.

A POZOR! Navíc je tu pro jednu nebo jednoho vybraného opět  dárek - jedno klubíčko z prezentovaných přízí.

sni--mek-obrazovky-2023-01-18-v--9.27.23.jpeg

 

 

00-logo-vyr--ezane---s-ochrannou-zna--mkou.jpg

Neváhejte a napište komentář pod video, jaké máte zkušenosti s představenými volánovými přízemi nebo které z nich byste si rádi vyzkoušeli a co byste uháčkovali a nebo jaké barvy byste zvolili a na jaký model. Na všechny vaše ohlasy a komentáře se těším.

 

 

Nastavte si odběr videí právě zde: 

subscribe-bell-icon.jpeg

 

Ten, kdo dárek obdrží bude zveřejněn na mé facebookové stránce: https://www.facebook.com/nebeskacreative​

 

❤️ Děuji předem za vaši podporu, komentáře, palce nahoru a odběry videí ❤️

 

 

Nemáte nyní čas se pustit do háčkování volánkové šály
Určitě se vám návody bude ještě v budoucnu hodit. 

Připněte si projekt na vaši nástěnku na Pinterestu a pusťte se do práce později.

pin-it-for-later-logo-1.jpeg

ruffled-scarf_yout-cz_1.jpg

 

 

MÁTE OTÁZKY? BUĎME V KONTAKTU - PŘIDEJTE SE K MOJÍ Facebook Skupince!

Doufám, že jsou pro vás články v mém blogu užitečné. Pokud máte jakékoliv další doplňující otázky, připomínky nebo komentáře, neváhejte se připojit k mé skupince na FACEBOOK. Tato skupinka je vytvořená ke sdílení příspěvků, obrázků, fotografií, pokládání otázek, vkládání komentářů a myslím, že si tak můžeme všichni vzájemně pomoci, pokud si nevíme rady. 

 

ZAJÍMAJÍ VÁS DALŠÍ NÁVODY NA HÁČKOVANÉ ŠÁLY?
Kdo mě zná, ví, že mám ráda háčkované doplňky a na zimu se hodí šály, šálky a nákrčníky - vyzkoušejte i tyto návody na jednoduché modely a udělejte si radost a potěšení:

   

A co nás čeká dál? 

Uložte si tento návod. Připněte si návod na vaši nástěnku na Pinterestu a můžete se k němu kdykoliv vrátit. 

Ponechte komentář: Velice si vážím vaší zpětné vazby a každý komentář mě potěší. Napište mi, jak se vám návod a video návod líbil. 

Sdílejte příspěvek na sociálních sítích Instagram a Facebook: Pokud si uháčkujete projekt podle mého návodu, nezapomeňte se pochlubit vaším dílem a sdílet s ostatními, označte váš příspěvek tagem @sonanebeska.

Moc se těším, až mi ukážete, jak se vám háčkování povedlo! 

 

♥♥♥

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám dílo vydařilo. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Líbil se vám tento příspěvek a návod? Nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších video návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návod a velikost je zpracován pro výše uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.

♥♥♥