Jdi na obsah Jdi na menu

Únorové novinky a inspirace a zase hrajeme o klubíčka

4. 2. 2023

Krásný den všem!

Zdravím vás a vítám v dalším měsíci, v měsíci únoru, ve kterém vám přináším vám reportáž z návštěvy obchůdku Vlnika, kde jsem opět nakukovala do poliček a vybírala příze pro své další modely.

24.jpg

A POZOR! Stejně jako v lednu tu mám nadílku i pro vás - pro jednu nebo jednoho vybraného dárek - jedno klubíčko z prezentovaných přízí.

Neváhejte a napište komentář pod video, jaké máte zkušenosti s představenými klubíčky nebo které z nich byste si rádi vyzkoušeli a co byste uháčkovali a nebo jaké barvy byste zvolili a na jaký model. Na všechny vaše ohlasy a komentáře se těším.

Nastavte si odběr videí právě zde: 

subscribe-bell-icon.jpeg

V obchůdku jsem prohlédla tyto příze a novinky:

Krásné, jemné, měkkounké sametové, žinylkové příze. Příze jsou skvělé jak na háčkované šálky, čepice, svetříky, vesty, ale skvělé jsou i na háčkované postavičky a také na deky:
SAMET SOFT:
 
https://www.vlnika.cz/z14602-prize-samet-soft

SAMET SOFT COLORhttps://www.vlnika.cz/z17961-prize-samet-soft-color

25.jpg

Velice oblíbenou ponožkovou přízi od Alize, která je díky velkému podílu superwash vlny velmi odolná proti prošlapání a báječně zahřeje. Hodí se nejen na ponožky, jak napovídá název příze, ale i pro háčkování a pletení zimních svetrů, čepic, rukavic. Na 1 pár ponožek pro dospělé by měla stačit spotřeba 1 klubíčko, tedy 100 g příze.
Příze Superwash Comfort Socks 
https://www.vlnika.cz/z19249-prize-superwash-comfort-socks

 

27.jpg

 

A nenechala jsem si ujít jednu z novinek v prodejně a to velice jemnou přízi  Angora Merino s příměsí merino vlny. Příze je v nabídce v nádherných pastelových barvách, až se vám bude tajit dech a také v krásných duhových úžasně sladěných barvách.
Příze je delším vlasem je vhodná pro pletení a háčkování vzdušných a lehounké modelů jako jsou svetříky, šálky, šátky, kardigany. Příze má dlouhý návin, 550 metrů a já vyzkouším, jak velký šátek z jednoho klubíčka dá uháčkovat. Věřím, že šátek bude skvělým doplňkem a ozdobou každého šatníku.
Příze Papatya Angora Merino 
https://www.vlnika.cz/z22398-prize-papatya-angora-merino

Příze Papatya Angora Batik https://www.vlnika.cz/z15231-prize-papatya-angora-batik

 

26.jpg

 

 

Ten, kdo dárek obdrží bude zveřejněn na mé facebookové stránce: https://www.facebook.com/nebeskacreative​

❤️ Děkuji předem za vaši podporu, komentáře, palce nahoru a odběry videí ❤️

 

22.jpg

 

Nemáte nyní čas se pustit do háčkování? Určitě se vám návody bude ještě v budoucnu hodit. Připněte si projekt na vaši nástěnku na Pinterestu a pusťte se do práce později.

pin-it-for-later-logo-1.jpeg

 

28.jpg

 

 

MÁTE OTÁZKY? BUĎME V KONTAKTU - PŘIDEJTE SE K MOJÍ Facebook Skupince!

Doufám, že jsou pro vás články v mém blogu užitečné. Pokud máte jakékoliv další doplňující otázky, připomínky nebo komentáře, neváhejte se připojit k mé skupince na FACEBOOK. Tato skupinka je vytvořená ke sdílení příspěvků, obrázků, fotografií, pokládání otázek, vkládání komentářů a myslím, že si tak můžeme všichni vzájemně pomoci, pokud si nevíme rady. 

S PŘÍZEMI SAMET SOFT mám velice dobré zkušenosti, háčkovala jsem z nich pro děti vestičku, nákrčník a svetřík. Třeba vás budou ty návody inspirovat pro vaše tvoření:

 

 

ZAJÍMAJÍ VÁS DALŠÍ NÁVODY? CO TŘEBA TY SE SRDÍČKEM? KDYŽ SE NÁM BLÍŽÍ TEN VALENTÝN! ❤️❤️❤️
Kdo mě zná, ví, že mám ráda háčkované doplňky a hračky - vyzkoušejte i tyto návody na jednoduché hračky pro radost a potěšení:

 

   

A co nás čeká dál? 

Uložte si tento návod. Připněte si návod na vaši nástěnku na Pinterestu a můžete se k němu kdykoliv vrátit. 

Ponechte komentář: Velice si vážím vaší zpětné vazby a každý komentář mě potěší. Napište mi, jak se vám návod a video návod líbil. 

Sdílejte příspěvek na sociálních sítích Instagram a Facebook: Pokud si uháčkujete projekt podle mého návodu, nezapomeňte se pochlubit vaším dílem a sdílet s ostatními, označte váš příspěvek tagem @sonanebeska.

Moc se těším, až mi ukážete, jak se vám háčkování povedlo! 

 

♥♥♥

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám dílo vydařilo. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Líbil se vám tento příspěvek a návod? Nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších video návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návod a velikost je zpracován pro výše uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.

♥♥♥